• gratis bezorgd in Uithoorn e.o.
  • verzending binnen 1-2 werkdagen
  • vanaf 60 euro geen verzendkosten
  • altijd feestelijk ingepakt
Home » Privacy policy

Privacy policy

In deze privacyverklaring lees je wat ik allemaal doe met de informatie die ik over jou ontvang. Heb je een vraag hierover, stuur mij dan gerust een berichtje!

Het Kaarsenhuis, gevestigd aan Willem Klooslaan 8, 1422 JX Uithoorn, is verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contact gegevens

Yvonne Mühlhaus-Laarhoven is de oprichtster en eigenaar van Het Kaarsenhuisje. Via: info@het-kaarsenhuisje.nl kun je contact met mij opnemen.
KVK nummer: 84461314
BTW-nummer: NL003968195B69
Adres: Willem Klooslaan 8, 1422 JX Uithoorn

Het Kaarsenhuisje werkt via de sociale mediakanalen Facebook en Instagram en de website www.het-kaarsenhuisje.nl

Verwerking persoonsgegevens 

Het Kaarsenhuisje verwerkt persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van diensten en/of omdat je deze gegevens zelf via de website verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik via het systeem verwerk:

  • voor- en achternamen
  • adresgegevens en telefoonnummer
  • e-mailadres
  • IP-adres
  • overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, via contact of telefonisch
  • locatiegegevens via Google Analytics
  • evt. gegevens over jouw activiteiten op deze website
  • bankrekeningnummer
  • internetbrowsers en apparaat types via Google Analytics analyseren.

Met welk doel en op basis van welke grondslag worden de persoonsgegevens verwerkt?

- Om te factureren nadat je iets op de website hebt besteld.
- Het afhandelen van jouw betaling.
- Verzenden van de nieuwsbrief.
- Je de mogelijkheid te bieden om een account aan te maken.
- Om de bestelling bij jou af te leveren.
- Je te kunnen bellen of mailen indien dit nodig is om de juiste service te kunnen verlenen.
- Het Kaarsenhuisje analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten af te stemmen op jouw voorkeuren.
- Het Kaarsenhuisje verwerkt ook persoonsgegevens als hier wettelijk toe verplicht is, zoals gegevens die ik nodig heb voor belastingaangifte.
- Om het delen van content via Sociaal Media (diensten van derde partijen) mogelijk te maken.

Geautomatiseerde besluitvorming

Het Kaarsenhuisje maakt geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming.

Derden verstrekking

Het Kaarsenhuisje verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Voor het afhandelen van de bestellingen werk ik samen met:

- MOLLIE, het betaalverwerkingssysteem iDeal, creditcard en Klarna)

- Ons postbedrijf Sendcloud

- Onze hostingpartij www.jouwweb.nl

Je persoonsgegevens worden ook naar derde partijen gestuurd, zoals:

- Boekhoudsoftware e-boekhouden.nl
- de boekhouder (op dit moment naam nog niet bekend).

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geef ik jouw persoonsgegevens onder geen enkele voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als ik daartoe wettelijk verplicht wordt (bijvoorbeeld als de politie dit eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Hoe lang bewaar ik jouw persoonsgegevens

Het Kaarsenhuisje bewaard jouw persoonsgegevens niet langer dan dat strikt noodzakelijk is voor een correcte bedrijfsvoering.

· Google Analytics: 26 maanden. Na deze periode verwijderd Google automatisch deze gegevens en kan ik deze niet meer inzien. Deze gegevens gebruik ik bijvoorbeeld voor inzicht in mijn bezoekersaantallen.

· Email gegevens: deze gegevens blijven voor onbepaalde tijd aanwezig in de e-mail inbox. Deze gegevens worden echter goed beschermd met o.a. wachtwoorden die regelmatig worden vervangen.

· Gegevens van klanten worden volgens de wettelijke bewaartermijn van de Belastingdienst gedurende 7 jaar bewaard.

Cookies, of vergelijkbare technieken die ik gebruik

Het Kaarsenhuisje gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Het Kaarsenhuisje gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast worden er cookies geplaatst die jouw surfgedrag bijhouden zodat er op maat gemaakte content en advertenties aangeboden kunnen worden.

Bij jouw eerste bezoek aan de website word je al geïnformeerd over de cookies en wordt er toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internet-browser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Reacties achterlaten

Er bestaat de mogelijkheid om een reactie achter te laten op mijn website. Bij het achterlaten van een persoonlijke reactie wordt jouw voor- en achternaam, emailadres en IP-adres zichtbaar voor mij. Voor lezers van de site wordt alleen jouw voor- en achternaam zichtbaar. Bij het achterlaten van een anonieme reactie worden er geen persoonlijke gegevens zichtbaar voor mij en andere lezers.

Contactformulier

Je kunt door middel van een contactformulier vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruik ik jouw e-mailadres, IP-adres, telefoonnummer en NAW-gegevens. Ik bewaar deze informatie, zodat ik jou bij vervolgaanvragen makkelijker te woord kan staan, en om daarmee dan de klantenservice te versnellen en te verbeteren.

Nieuwsbrief

Je kunt je abonneren op mijn nieuwsbrief. Hierin lees je alles over nieuwe artikelen, tips en tricks, kortingscodes en acties. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Of je kunt dit doorgeven via je account. Je e-mailadres wordt alleen opgeslagen als jij zelf toestemming geeft voor het ontvangen van de nieuwsbrief. De gegevens worden bewaard tot je het abonnement op de nieuwsbrief weer opzegt.

Google Analytics

Het Kaarsenhuisje maakt gebruik van Google Analytics. Via deze site krijg ik informatie over mijn site en lezers. Zo kan ik o.a. zien hoeveel bezoekers er zijn, waar ze vandaan komen, en welke producten er vaak worden bekeken. Deze informatie gebruik ik puur voor mijzelf. Ik zie hierbij geen persoonsgegevens.

Social media button

Op de website maak ik gebruik van social media buttons van Facebook en Instagram. Door deze buttons kun je producten delen op een social media platform. De meeste social media kanalen werken met cookies. Het Kaarsenhuis heeft geen invloed op hoe zij deze cookies plaatsen. Lees de privacy verklaring van de betreffende social media kanalen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.

Gegevens van personen jonger dan 16 jaar

Mijn website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Ik kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Ik raad ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je ervan overtuigd bent dat ik zonder die toestemming persoonlijke gegevens heb verzameld over een minderjarige, neem dan contact met mij op via info@het-kaarsenhuis.nl en dan verander/verwijder ik deze informatie.

Wil je jouw eigen gegevens inzien, een vraag stellen of je gegevens verwijderen? Stuur dan een verzoek naar info@het-kaarsenhuisje.nl.

Hoe Het Kaarsenhuisje persoonsgegevens beveiligt

Het Kaarsenhuisje neemt de bescherming van gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenst openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via info@het-kaarsenhuisje.nl

Als je vindt dat ik jou niet op de juiste manier heb geholpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Deze privacyverklaring is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld. Mocht je toch nog aanleiding zien voor een aanvulling, dan zie ik deze graag tegemoet via bovengenoemd e-mailadres. Ook behoudt Het Kaarsenhuisje houdt zich het recht voor om wijzigingen in het privacy statement aan te brengen.

Deze website maakt gebruik van een beveiligde SSL-Verbinding. Alle gegevens zijn op een beveiligde computer opgeslagen.

 

Uithoorn, 11 november 2021