Algemene voorwaarden

De vermelde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De genoemde prijzen zijn voorbehouden van eventuele typefouten en prijswijzigingen. De producten worden geleverd voor de prijs die geldt op de besteldatum. Het Kaarsenhuisje hanteert een minimum bestelbedrag van 7,50 euro. Bestellingen onder dit minimum kan ik helaas niet in behandeling nemen.

Bestelling

Het is belangrijk dat je voordat je een bestelling plaatst goed de algemene voorwaarden doorneemt. Als je een bestelling plaatst betekent dit dat je akkoord gaat met deze algemene voorwaarden en ga je een wettelijk bindende overeenkomst aan om één of meerdere producten te kopen en ben je betaling plichtig. Na de bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail, met daarin het totaalbedrag, inclusief verzendkosten en het banknummer waar de betaling op overgemaakt kan worden. Ik doe mijn uiterste best om de webwinkel producten up to date te houden. Toch kan het voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet meer leverbaar is. Is dit het geval dan word je hierover per mail geïnformeerd (is er ook al betaald, dan worden de kosten teruggestort op jouw rekening).

Verzendkosten

Alle artikelen worden verzonden volgens de PostNL geldende tarieven. Het Kaarsenhuisje is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan de artikelen tijdens het transport. Hiervoor kun je zelf een klacht indienen bij PostNL. Je dient bij het invullen van de bestelling zelf aan te geven naar welk land het pakket verzonden moet worden, en of je het pakket standaard of aangetekend wilt laten verzenden. De verzendkosten worden nader bepaald bij afrekening. Na de bestelling ontvang je per e-mail een factuur. Je krijgt daarna nog een bevestigingsmail met de juiste verzendkosten. Ik verzoek je pas te betalen nadat je deze tweede bevestigingsmail hebt ontvangen, met daarin de juiste verzendkosten en geldende factuur.

Verzenden

Ik ga over tot verzending mits het verschuldigde bedrag op de bankrekening is bijgeschreven. De betaling dient dus vooraf aan Het Kaarsenhuisje overgemaakt te worden (tenzij je gebruik maakt van Klarna achteraf betalen). Zodra het geld op de rekening staat ga ik de producten (feestelijk) inpakken en zo snel mogelijk naar je versturen. Als je de bestelling op wilt komen halen kun je dit tijdens het bestelproces aangeven. Er worden dan geen verzendkosten berekend. Je dient de bestelling wel van tevoren te betalen via een van de betalingsmogelijkheden.
Afhalen kan op het postadres: Willem Klooslaan 8, 1422 JX Uithoorn.

Annulering

Na het plaatsen van je bestelling is het vaak niet meer mogelijk dit te veranderen of te annuleren. De bestelling wordt namelijk direct in behandeling genomen. Neem altijd voor de zekerheid contact met mij op om te informeren of ik toch iets voor je kan betekenen.

Niet tevreden

Als je niet tevreden bent, kun je het artikel altijd terug sturen. Ik zal dan het geld van het artikel terugstorten. De verzendkosten die gemaakt zijn, worden niet terugbetaald. De verzendkosten voor het retourneren van het artikel zijn voor rekening van de koper.

Inpakservice

Elke bestelling is een feestje! En alle artikelen worden dan ook met veel zorg en plezier door mij ingepakt.