• gratis bezorgd in Uithoorn e.o.
  • verzending binnen 1-2 werkdagen
  • vanaf 60 euro geen verzendkosten
  • altijd feestelijk ingepakt

Kerstpakket samenstellen

Kerst is een tijd van gezelligheid, lekker eten, kaarsen en cadeautjes. Met een kerstpakket van Het Kaarsenhuisje bedank je jouw medewerkers en/of zakenrelaties, je vader en moeder, opa en oma, zus/broer en vrienden voor het afgelopen jaar. Het mooiste van een kerstpakket is niet eens het pakket maar de aandacht die eraan besteed is. De producten in het kerstpakket van het Kaarsenhuisje zijn met zorg uitgekozen en ingepakt. 

Je kunt ervoor kiezen om een kerstpakket te bestellen die al samengesteld is door mij. Dit pakket is helemaal naar wens en budget aan te passen, ook kun je zelf een kerstpakket samenstellen of zelfs kiezen voor een brievenbus kerstpakket.

Ik heb dus een aantal voorbeelden, maar ik loop ook niet weg voor de eigen inbreng van de klant. Graag zelfs! 

Kerstpakket bestellen

Een kerstpakket kun je bij mij heel makkelijk online bestellen. Ik heb hiervoor een paar ‘standaard’ kerstpakketten samengesteld. Heel handig, zo hoef je er verder niet over na te denken. In de webshop verkoop ik kerstpakketten in verschillende formaten. Je kunt kiezen voor een kerstpakket in brievenbus formaat wanneer je een kleine attentie wilt sturen. Deze kun je direct op het goede adres laten bezorgen.
Ook kun je in de webshop voor grotere pakketten kiezen. Zowel voor kleine als grote orders kun je bij mij terecht.

Het (originele) kerstpakket

Als je ervoor kiest om zelf een kerstpakket samen te stellen, kun je beginnen met het rondkijken in de webshop. Kijk bijv. bij de Kerst 🎄pagina voor alle kerstartikelen. Daarna kun je dan kijken of je dit wilt aanvullen met een paar leuke home accessoires en bijv. wat lekkers. Als je contact met mij opneemt, kan ik hierin met je meedenken en kunnen we een kerstpakket op maat samenstellen. Als je een van de Handmade by Het Kaarsenhuisje producten toevoegt weet je zeker dat je altijd een origineel pakket geeft. Een kaars/meerdere kaarsen hoort natuurlijk in een kerstpakket van Het Kaarsenhuisje. Daarnaast kun je een mooie kandelaar en een heerlijk geurend amberblokje en/of geurkaars in blik toevoegen. Verder kun je denken aan iets te eten of te drinken. Een heerlijke winterthee of wat lekkers bij de koffie. Alles om het perfecte relax momentje te maken!

Ik ben benieuwd welk kerstpakket dit jaar favoriet is, en natuurlijk: welke ik voor jou mag klaarmaken!